Pianiste

Imke Vermeulen geeft recitals op diverse kleine podia en zorgt voor de muzikale ondersteuning bij diverse evenementen zoals diners en (de opening van) kunstexposities. Dit doet zij zowel solo als in kamermuziekverband. Op het programma kunnen zowel (licht) klassieke werken als populair repertoire staan. Daarnaast heeft zij ruime ervaring in het begeleiden van musici en zangers/zangeressen.

In het najaar van 2012 nam Imke een cd op met zorgvuldig uitgezochte slaapmuziek voor baby’s. Naast werken van o.a. Schumann en Debussy ontbreken ook de Mondschein-sonate van Beethoven en het beroemde Wiegenlied van Brahms niet.

Ben je op zoek naar prachtige, rustgevende muziek voor je kind of maak je graag andere ouders blij met een origineel, muzikaal kraamcadeau voor slechts €10? Stuur dan een bericht via de contactpagina. Ook reacties van huidige luisteraars zijn zeer welkom!

Meer informatie over de diverse activiteiten van Imke als uitvoerend musicus vind je onder de verschillende kopjes onder Pianiste. De agenda bevat een overzicht van alle geplande optredens.

Boekingen & informatie

Ben je op zoek naar muzikale ondersteuning van een diner, bruiloft of evenement, neem dan via het contactformulier geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Vermeld hierbij je wensen (datum, tijdstip, gelegenheid, bezetting en eventuele voorkeur voor repertoire).