Pianolessen

KlavierPlezierKlavier Plezier

“Plezier achter het klavier” is mijn motto.
Dit geldt voor het pianospelen, het studeren, maar ook voor de lessen. Ik zie het als een uitdaging om met enthousiasme en creativiteit van elke les een feestje te maken. Deze leuke én leerzame lessen kan ik bieden dankzij het volgen van diverse stages, het behalen van de methodiekspecialisatie, het schrijven van een methodiekscriptie en ervaring met lesgeven sinds 2004. Maar uitgeleerd ben je nooit, dus ik breid continu mijn kennis uit met behulp van vakliteratuur, contact met collega-docenten en het bezoeken van conferenties. Andere pluspunten van mijn lespraktijk zijn de 2 à 3 leerlingenconcerten per jaar op wisselende locaties en het jaarlijkse muzikale uitstapje. Maar bovenal: jou leren met plezier piano te spelen!

Gevarieerde lessen op maat

Tijdens de gevarieerde, plezierige lessen staat de leerling centraal. Geen mens is hetzelfde, dus ook geen pianist is hetzelfde. Aan de hand van de wensen en mogelijkheden van de leerling bepaal ik de te bewandelen weg die het potentieel optimaal benut én plezier achter het klavier oplevert!

Enkele reacties van leerlingen en ouders

“Dankjewel voor de pianolessen die jij Vera hebt gegeven. Ze heeft een goede basis om muziek te laten klinken in de rest van haar leven.”

“Dank je wel! voor je enthousiasme en zichtbare passie, voor je warme hart voor (piano-) muziek en voor Emma. We hopen dat je nog veel kinderen mag inspireren met je passie en persoonlijkheid.”

“Bedankt voor alle fijne, gezellige en goede pianolessen die je hebt gegeven aan onze jongens. Ze hebben van die lessen en van jou genoten!”

Heel erg bedackt voor al die fijne jaren. Aan jouw lessen denken wij allemaal met heel veel plezier terug. Bedankt voor je persoonlijke aanpak, enthousiasme en betrokkenheid.”

“Het was heel leuk om pianoles van je te krijgen en het zal moeilijk zijn om een gelijkwaardige leraar(es) te vinden!”

Meer informatie of een proefles?

Lees meer over mijn lespraktijk bij de diverse menu’s aan de linkerzijde van deze pagina. Zo vind je onder algemene informatie wat we in de lessen doen. Informatie over de kosten en lesduur vind je onder tarieven.
Heb je nog vragen, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Staat het antwoord op je vraag hier niet tussen, neem dan contact op via het contactformulier.